Kapow!


Och det är ju lite sådär halvcoolt med luggen i ögonen? Tänkte väl det!!
Nya frillan. Det är längre på ryggen för jag klippte upp det. Ja, hon klippte bort allt som var slitet, detta är vad som återstår. Vågade inte riktigt klippa så kort som jag tänkt mig från början.


Ont i nacken har jag också.

Hejsan hoppsan bloggen!

Nu sitter jag och pausar från nedpackningen. Börjar flytta mina saker till det nya rummet idag! Just nu har jag ingen motivation, så det är tur att jag snart är klar med kläderna (som jag håller på att packa då). Mina miljoner klädesplagg.

Jag klippte mig för ett tag sedan. Tänkte jag skulle visa det sedan när jag har kopplat in den externa. P sover så jag sitter i köket nämligen. Du förstår mitt problem här? Jag behöver ha ett eget rum ^^

På återseende soon. Köss!






Ett litet minne

När jag var liten.

Ofta när jag åkte bil somnade jag, och mamma ville helst inte att jag skulle göra det eftersom jag inte kunde somna senare på kvällen. Då kom jag på en himla smart idé! Jag tog med mig solglasögonen in i bilen, och när jag började bli trött var det bara att ta på sig dem och sova! Mamma kunde ju inte se om jag blundade då ;) Haha.. Minnen alltså.

Någon mer som använde sig av det knepet? :P

Klättrar

Dags för en update! Dör det har faktiskt hänt något nämnvärt i mitt liv nu. Visst, semestern! Den har varit fin. Exempelvis har jag träffat farmor för första gången på 7-8 år. Sedan har jag såklart varit hemma i småland! Som ett fint avslut tillbringades sista semesterdagen på Borås djurpark.


Nåja, & nu är det så att jag ska klippa mig imorgon. Brukar vantligtvis göra det hos min favorit-lärling men plånboken säger att den inte har råd, så ska testa ett annat ställe. Jag har inte bestämt än om jag ska klippa kort.. Har funderat på det i hundra år känns det som men har fortfarande inte vågat! ^_^
Den andra händelsen är att jag ska flytta till ett eget rum i slutet av månaden!! Har bott som inneboende hos min pojkvän och hans familj i snart två år nu och jag delar rum med min älskling. Men som du kan förstå blir det lite påfrestande när man dessutom jobbar på samma ställe. Därav; en liten flytt! Ska bli spännande! Det känns redan lite konstigt, men det går nog över! =)

Vilken underbar daaag

Vilken underbar dag det är idag då! Tog mig en runda efter 2 dagars huvudvärk, feber, halsont och sleeeem. Stack till biblioteket för att skriva ut lite ansökningsdokument. Skydrive på hotmailen verkar dock inte fungera så jag blev till en början jäkligt sur. Nu...efter..mår jag riktigt bra. Kom på mig själv när jag gick hem i solskenet, nynnandes. Det är bara att gå vidare. Idag är en bra dag, trots den lilla pytte-motgången. Trots att jag ska ha min första jobb-dag inatt sedan semestern.

Dags att njuta av känslan innan den sinar! (om..)

pussen

RSS 2.0