I have a confession to make

Jag ångrar att jag flyttade hemifrån. Vill du veta varför?
Jo, för att när man har flyttat hemifrån och är student får man leva ungefär som en mask - äta, sova, skita. (om man har tur får man äta..och skita that is..).

Det är inte riktigt så allvarligt att jag måste flytta ut på gatan, men liksom... min sommar kommer bli så jävla tråkig, för jag kommer i stort sätt bara ha pengar till mat..och då snackar jag studentmat - INTE lyxa-till-det-mat. Guuuuush, värsta segt. Så om jag har gjort några personlighetsförändringar nästa gång jag stöter på mina vänner så vet ni troligen varför.. jag har gått och blivit deprimerad.

Anyhow...ni alla får ha den bästa sommaren ever! (det är ju trots allt bara halva kvar nu) Vi ses när jag har skaffat mig ett jobb! ;P

Info

Till alla er som undrar vad jag hittar på nu när jag inte pluggar.

SVAR:
jag är oftast hemm,
läser i solen - på balkongen,
kollar på serier när jag måste ta en paus,
kollar jobb på internet,
bakar kakor,
lagar mat och diskar (eftersom jag inte hade tid med det innan),
går ut på kvällarna för att promenixa,
tränar styrketräning hemma,
sover bort ca 2h av dagen pga tråkighetssyndom,
är hundvakt då och då,

det låter som att jag är värsta ensamvargen, och det stämmer till viss del
men jag är så jädra tunn på pengar just nu så jag kan inte ens ta mig till de jag vill umgås med..
jag hoppas verkligen det blir ändring på det för när man har gjort alla sina sysslor här hemma...ja..då är det inte så jädra kul att bara sitta här och glo.. nix..

Olycklighetsskalan

Finns det en skala för olycklighet? Eller är det bara the ugly truth? Olycklig som olycklig.
Olyckligt kär? Olycklig som mamma, olycklig som arbetare...olycklig som känd, olycklig som....ja..som vad?

Nåväl, hur det än är så känner jag mig olycklig på en skala, så för mig finns det en sådan. Jag tror nämligen att jag aldrig är helt lycklig. Det känns ofta som att alla andra är mycket lyckligare än en själv (vilket troligen inte alltid är fallet).

Usch ja. There's only one thing to do.


Dumlekakor?

Jag tyckte för ett ögonblick att det hette dumlekolor.. men det var ju fel.

Bakade nyss dumlekakor tsm med P :) Det är sådant som inträffar i mitt sällskap om jag har råkat vända lite på dygnet. Appreciated. Alla vaknar till nybakat!!

Resultat = kladdigt..men gott(?)

Det bästa med sommaren

Jag tror jag har kommit på det.. förutom sol och värme: lukten av sommarnatt.
Jag älskar sommarnattslukt <3

Jag älskar den som mest när man har varit inne en stor del av dagen och känner sig helt seg och tråkig. Går man ut mitt i natten då...wow, i love it. Känslan av att himlen finns på jorden.

Sup dig full

Midsommarafton....

Har blandade känslor om denna tradition.
Potatis, sill, gräslök, gräddfil.... jordgubbar och grädde i all ära
men denna jävla alkoholkonsumering? Det är ju bara så överskattat... *suck*

Om jag hade haft en normal familj hade det troligen varit en mycket uppskattad tradition från min sida..och då menar jag att det handlar det om det där bandet man har till sin familj och sina vänner, INTE fcking alkohol... Men det är ju bara jag.

- Det är svensk midsommar. Sup dig full som alla andra.

Hej Träningsvärk(!) och baka-mitt-i-natten(?)

Wo, jag har sån jädra träningsvärk!! Styrketränade benen igår och det gör förträffligt ont. Dock har jag underhållt dem med att gå fram och tillbaka till jobbet. (JA, mina pengar är slut så jag kan inte åka buss).
Jag gick vilse också för den delen, men bara en stund (y)

Nu har jag räknat ut att jag troligen kommer vara vaken minst till kl 3 inatt eftersom jag har sovit 2 ggr idag om man bortser från natten. Kan bli intressant. Men jag har lyckats få tag på ingredienser till lite bakning ifall jag får tråkigt :)
I bet P appreciate that!

ps. jag har fortfarande skittles kvar - efter 6 dagar!? rekooord!!


I forgot...

Jag glömde massa saker imorse bara för jag låg och myste 1h i sängen med P innan jag orkade gå upp. Det resulterade alltså i att jag:

* knappt hann käka frukost - åt två knäckebröd i samband med att jag packade mina saker och småsprang till bussen

* glömde ta med mig mina äpplen och mina skittles till hundpassningen - jag är pank, hungrig och godissugen.

Men på ett sätt var det väl värt iaf. Har ju trots allt inte gosat med P på 2 veckor <3

Nu vet jag inte om jag ska kolla på Breaking bad eller True blood(?!)

PÖSS!

Tyst, så tyst

Jag brukar alltid börja med något och: Idag har varit en tyst dag.
Det är nog för att jag är en tänkare snarare än en pratare. Eller för att jag inte har någon att prata med..inte vill prata med någon. Helt blank..

Det är vääldigt svårt att uttrycka sig skriftligt när man vill att det ska vara muntligt. Du tror att jag är på vanligt humör men det är jag inte. Om skrift kunde låta skulle det vara med en tystlåten ton. En ängslig, för så känner jag mig.

Hur som helst, jag vaknade väldigt sent imorse och då upptäckte jag att det var fint väder ute. Eftersom jag inte hade något annat för mig solade jag i 2h efter frukosten. Det var rätt gött. Jag låg där halvt naken, läste och käkade skittles. Efter det har jag mer eller mindre bara drivit runt. Gjort onödiga saker som att måla naglarna knallröda även om jag inte gillar knallrött nagellack.
Upptäckte att spotify lagt ut Eminems nya album. Lyssnade igenom hela, låt efter låt och bara njöt av den underbara musiken. Han har ju verkligen lyckats om man säger så.

Mm..ja.. har tränat också (y) iaf..




Explanations

En trött Vico skriver.
(explanation: har haft en fartfylld helg bestående av inflyttnings-/födelsedagsfest, barnkalas och jogging..inte ett i samma såklart :)

Jag har inte kunnat blogga på en vecka. Buhuhu.
(explanation: jag har varit utan internet i en vecka, men fick äntligen tillbaka min dator idag.. förhoppningsvis fullt fungerande utan några oäkta operativsystem....eller???;)

Veckan har varit ganska trevlig. Syrran hängde ju med mig till götet och vi gick på stan, kollade på bio, var hundvakter m.m. Vi fick tillgång till Carros lägenhet. Och vad fanns i den? Inte specielt mycket kan jag tala om. Vi fick sova på sofforna i 4 nätter i rad och ja..efter 3 nätter kände man ju att man hellre kunde sova på golvet. Så det gjorde jag.
(explanation: soffan är liksom lutad vilket gör att hur man än ligger blir ryggen böjd som en banan. Inte skönt...Golvet är väl ingen höjdare heller direkt, men då kan man åtminstone ligga rak med ryggen)

Nästa vecka kommer jag vara totalpank..eller man kan säga att jag är det nu, och 3 dagar tillbaka.
(exp: mitt buss-/tåg-/spårvagnskort slutade gälla så jag och syster fick så snällt ladda på med vanlig kontoladdning. Hejdå 450:- , jag vill jättegärna slösa er på svindyr kollektivtrafik)

Vad finns det mer att säga egentligen? Nä, jag fick med det hela väldigt bra där. Resten av min helg kommer bestå av Breaking Bad (thank god), och kanske typ..chips. Jag förtjänar det!

Ps. JAG HAR FÅTT NÅGOT FRÅN USA. och det är btw min inspiration till temat på bloggen..
det börjar på S och slutar på KITTELS <3<3<3

Peace out! :)


In real world, as in dreams nothing is quite what it seems

Några få saker att säga idag :)

Jag drömde världens konstigaste dröm inatt. Here it goes:
Jag var ute på stan med min tjejkompis (har ingen aning om vem det skulle kunna vara IRL). Vi var utomlands.. Så blev vi stoppade av ett gäng killar som har våldfört sig på andra tidigare. De höll fast mig och min kompis, och den ena killen sa att det var bäst ifall alla skildes åt. Han drog alltså iväg med mig och jag kunde se min kompis bli mindre och mindre samtidigt som jag såg hur skräckslagen hon var. Jag lyckades komma ur armarna på den killen som höll fast mig men han kom ikapp mig. Precis innan han skulle ta tag i mig frågade jag vad han hette, och han kollade på mig först som att "och det tror du jag tänker berätta för dig?" Men han tog tag i mig och kollade mig i ögonen och sa att han hette Dave..något. Jag lyssnade inte, konstigt nog. Sen fick jag syn på en byggnad som hade en kamera på utsidan. Yes! Vi var filmade, och jag visste hans namn.
Ehhh..sen vet jag inte riktigt vad som hände. Men han blev kär i mig..och tvingade med mig till en klädaffär. Han skulle testa olika kläder och jag var tvungen att säga vad jag tyckte såg bra ut på honom(?) haha.. Och det visade sig att han var danslärare för balett eller något..och han tvingade mig att dansa med honom..(jag sög tydligen på balett..)
Hela min plan med det hela var typ att jag skulle göra söta saker för honom så han blev jättekär i mig, för att sedan kunna utnyttja det och rymma därifrån för att rädda min kompis. Det var helt udda...

Jag hann inte rädda min kompis innan jag vaknade..men jag hoppas på att lyckas om den drömmen kommer upp fler gånger.
Efter uppvaknandet blev det världens bästa frukost; rostat bröd och apelsinjuice <3 Det finns typ inget godare på morgonen. Sen kom Jojjo på besök och hämtade lite saker som var hennes.
Och nu sitter jag här, fundersam över min dröm. Jag kände inte igen en enda person i drömmen från det verkliga livet ens. Nåja..nothing is quite what it seems..

Tjoeloen!


Mitt-i-natten-inlägg

Tjena tjena..hej hej

Har inte uppdaterat mig på ett tag här nu. Vad tycker vi om det egentligen??
Hur som helst så har det hänt en del sedan..det senaste inlägget (har redan glömt vad jag döpte det till)

jag har:
-varit i stan med Madde och köpt mig en klänning att ha på beachen (vilket inte ser så lovande ut just nu med tanke på det härliga regnvädret) ....inhandlade mig även ett paraply...

- rest en sväng till småland och förbannat mig över SJ. Det sistnämnda är ju inte alltför ovanligt. Något ovanligt däremot var att biljettlisan hade ork nog att slå upp mitt bokningsnummer i sin lilla apparat eftersom jag inte kunde ta ut biljetten innan tåget avgick. Grattis till henne!..och kanske det viktigaste av allt; Grattis till mig som fick åka?..

- varit på dop och dopfest samt ätit mig fullkomligt proppmätt på frallor, muffins, tårta och..sånt onyttigt..

men jag har även:
- gjort ett träningsschema som jag ska börja på imorgon <--- det är faktiskt riktigt bra får jag säga.

Det här var väl bara en liten fraktion av allt jag har gjort egentligen. Har varit lite spring fram och tillbaka. Men imorgon bär det tillbaka till götet. Och syrran hänger på!! Ska bli riktigt kul :)


London Bridge

Tje!

Denna dagen har ju varit soft.

- jag har fixat bandet på min (älskade älskade BLING-CHIC) klocka



och
- jag har köpt as heta jeans


...fast de är såklart hetare på..;)

Jag har varit ganska upptagen med mina prylar idag, men när jag satt och käkade på min Big Mac började jag fundera över vad jag ska göra med mitt liv? I morgon har jag bara en sak planerat, och det är att baka kladdkaka. Gud vad kul? Jag vill ha fler planer..planering..organisering. Jag måste verkligen söka jobb.. (det är ju en bra conclusion!) Ska bara......

2day

Börjar veckan med att vara hundvakt åt kokos, barney och vinnie. Söta små rackare! Har väl inte hänt något annat direkt. Jag har mest myst i soffan och lyssnat på Robyns nya låt Dancing on my own. Har iaf varit tillräckligt duktig med att äta ordentligt idag. Köpte lite naturgodis också för att..ja..det händer ju inte särskilt ofta att jag gör det!
Skulle ta en lång skogspromenad innan jag begav mig hemåt, haha..det blev ett blött äventyr och ingen av hundarna var förtjusta över det :P




Green day

God kväll världen!

Såg Green Day igår på Ullevi. Oj oj oj... det var en enorm känsla att få se dem! Lyssnar ju inte så mycket på dem nu för tiden, men de var riktigt bra!
Drog dit vid halv 1 för att möta Filippa. Vi fick vänta till insläppet som började kl 17.. Det var ju rätt segt får jag säga, men avvarade en del tid med att

- ta sig fram i folkmassan
- sola
- hämta vatten och mat
- läsa GP och Solo
- gå på toa
- sola
- sola
- stå
- stå
- stå

Det var ju lätt värt! Johnossi var förband, och de..SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG typ. Jag trodde jag skulle gilla dem efter 2 år, men tydligen inte. - de suger fortfarande.
Det andra förbandet var Joan Jett and the Blackhearts, lite mer punk-akitg musik som drog igång publiken ganska bra :)

Jag vill se dem igen...

Laddar upp några bilder, men tog bara med mig mobilen så kvaliteten är inte den bästa x)

Här skådas min ståplats (men jag var sittandes när bilden togs). Lite glest med folk just här. SKÖÖNT!


Konserten inleddes med en....full kanin (troligen någon från bandet) Bättre än lisebergskaninen. Kan vi inte byta ut den? (a)


En liten del av publiken på kvällen <3 25000 på plats.
Avslutar med denna. Synd för er som gillar GD och missade konserten, för den ägde
(kan hända att jag syftar på Emelie;)

STDNTN

Tog studenten igår då!! :D Det var riktigt nice! Sprang ut, träffade familjen och pojkvän, flakade, lunchade, vilade benen och sedan studentfest! Åh, jag kommer sakna mina vänner från skolan :( men men, vi lär väl träffas fler gånger hoppas jag. ((Och jag fick min efterlängtade jet set klocka igår, weeey! ska bara korta armbandet lite för sheeena så stora armar har jag inte!))

Uppdatering: PICTURE



Nu är jag astrött eftersom jag gick upp tidigt, det är nämligen Green Day på schemat. Jag ska dra och köa nu faktiskt.

Ha det gött!

Ice ice baby

Det har varit en härlig dag och jag är taggad inför studenten imorgon!!! Mammen, pappa T och syrran kommer till stan och jag har saknat dem. Haha, får se om de hittar till min skola ens ;) båda är bebodda mitt ute i skogen så det kan ju bli intressant.

Jag har så mycket kvar jag vill göra innan jag måste gå och lägga mig.. antar att det blir en sen kväll, och definitivt en tidig morgon!




Gotta keep it on

Är det inte konstigt hur skör man är? Det kan ju definieras olika, men jag menar generellt..
Vi är inte så stora och fantastiska som vi alltid tror. Eller så är vi det? Det kan ta månader, år av arbete för att förbättra sig själv och sitt omdöme, och ändå kan allt förstöras så himla lätt. Det positiva är att man alltid kan nå upp dit igen, och det kanske går lättare andra gången än första?

Livet självt är skört.
VI, vår syn på saker och ting kan förändras på en sekund beroende på olika omständigheter som icensätts för oss och vilka situationer vi hamnar i. Borde man inte uppskatta sig själv, andra och livet lite mer? Give it a try. Tänk på det för ett ögonblick.

Hm, bara funderingar nu som jag har när jag insåg att mitt humör förstördes på en sekund, och jag kan inte ens förstå varför. Precis som förra gången? Jag antar att jag aldrig blir nöjd. Kanske skulle försöka ta och uppskatta det jag har varit med om idag, och ignorera den där känslan jag fick av att vara ensammast i världen. Let's give it a try.

Ain't no doubt about it

Today IS a good day. Riktigt nice!! Vädret <3

Jag har kommit in i en ovana där jag går och lägger mig efter skolan och vaknar 2h senare. Igår råkade jag dock sova i 4h på kvällen?!?..eftersom jag var smart nog att inte ställa klockan. Har knappt sovit någonting i natt pga det. Men nu är jag helt jädra klar med skolan! Det känns SÅ skönt fast samtidigt lite konstigt. Kan ju chilla runt nu!..fast nej, P:s jobbcoach har varit snäll att leta lite jobb åt oss, så nu är det väl bara att söka runt antar jag. Crap att jag inte har word på datorn då? hmpf..

((((Jag har tänkt på en sak idag. Hur man än mår så är vädret nästan alltid inblandat.
"Jag känner mig så glad idag! Det måste vara det sköna vädret"
"Jag är lite deppig idag... det är nog för det regninga vädret.."
"Fan vad jag är trött idag! Det beror säkert på det soliga/molniga/regninga vädret"
Det kanske är så då. Eller så har vi ingen aning om vad vi pratar om.))))

För övrigt har jag varit och köpt godis nu..som lite firande för att jag har lämnat in min sista uppgift! Och jag har faktiskt kommit på hur man köper godis billigt. Lösgodis pratar jag om nu.

1. hitta en godisaffär..de brukar ha billigt godis
2. Felet som de flesta gör (och även jag gjorde) är att köpa så mycket av det goda som möjligt..men visst blir de äckliga bitarna alltid kvar i påsen i slutet av kvällen? Köp 2-4 bitar av varje sort som du gillar. På så sätt blir det godare, billigare och man får fler godissorter :) Det blir lagom mycket och extra njutbart ;)
Slut på godistipsen!..
3. man kan ju välja den nyttiga vägen också om det känns bättre.

Nu ska jag ut och njuta av solen!
Peace :)

RSS 2.0