Pasta och sånt

Ja hallå där :)

Nu ska du får höra om min intressanta vardag. Inatt på jobbet fann jag en bil, varav det satt en man framåtlutad i förarsätet (sovandes antagligen. i värsta fall död). Men å andra sidan var det min största skräck. Jag kanske inbillade mig, men jag vågade inte chansa, så P:s pappa fick ge sig ut och hålla mig sällskap en stund. Tjej + nattjobb...ne..det är inte alltid så kul.

Wordfeud wordfeud, sova, wordfeud, duscha, äta, wordfeud.

Sedan åkte jag för att göra ett ärende i centrum. Tänkte att jag skulle passa på att köpa mig ett par riktiga gympaskor när jag ändå var i farten. Just nu så är jag ute och springer i sneakers om nätterna, och det är inte alls bra för benen sa han i teamsportia-butiken. Som vi alla vet är inte gympaskor speciellt..billigt. Så nu ska jag leva på pasta hela långa månaden (som för den delen inte ens har börjat ännu). Men..det var ändå på tiden att jag skaffade de där skorna.


....ja..sen blev det ett par svarta byxor som var på rea också kanske.

Shoppingvico är tillbaka?! Helt otroligt :)


Fågeln heter inte Roger

Jag har i uttråkningens namn skaffat mig en Twitter nu. Jag inte twittrat något ännu eftersom jag bara har porrsidor som foljer mig. HAHA, men du, gör det värt för mig att kvittra lite! Följ mig @godisregn.

Ja..det där sista lät faktiskt lite snuskigt..

Värsta hypen

Bokmässan i Göteborg menar jag. Jisses..jag är helt slut!

Mamma, syrra och mammas kompis har varit på besök i helgen. Vi sov på hotell inatt för att sedan dra vidare mot bokmässan. Fina grejer får jag säga.

Du kommer ihåg i förra veckan? Jag nämnde att Clas Malmberg var i dansstudion. Well, denna gången var han inte det...lite synd eftersom min mamma har varit chaufför för honom och allt (hon och syrran hängde med till dansen igår då alltså).

Men däremot såg jag Magnus Uggla idag. Han verkade ha bråttom så det blev ingen kändisbild där inte. Sen några timmar senare såg jag Nanne Grönvall.
Sedan fanns det såklart en massa kändisar på mässan. Min syrra ville träffa Maria Montazami men hon ska tyvärr inte dit förrän imorgon. Dock träffade vi Agneta Sjödin istället, och när jag skulle fota de två tillsammans så..ja..då visade det sig att jag filmade! Haha..nåja, hon är väl van!

Over all - mycket trevlig före-helg-helg. Dags att åka en sväng till Madde.....om jag orkar. :P




En tanke om bibliotek

Kan någon förklara för mig, varför inte biblioteket har öppet på söndagar? Det är just på söndagar som man känner för att gå till biblioteket och mysa. Kanske hitta någon ny bok.. skriva ut viktiga papper inför kommande vecka m.m.

Nej, istället har de öppet på en lördag när man vill ut med vänner eller kanske ta en film- eller spelkväll med sin pojkvän.

Himla fint det.

Slutsats: Bibliotek borde ha öppet på söndagar.

Dans, päron och wordplays

Igår började dansen igen! Den har varit framskjuten en vecka pga min tränare blev misshandlad. Men han såg faktiskt ut helt som vanligt under träningen så allt är nog som det ska nu :)
Var verkligen on top of my game igår också! Gick hem med ett leende på läpparna (efter det att jag hade sprungit som en idiot för att hinna med bussen haha)
Ska jag nämna att Claes Malmberg var inne på dansstudion?? Blev ganska förvånad kan jag säga! Men det var coolt. Är inte så ofta jag träffar på kändisar liksom. Glamoröst liv man har! ;)

När jag ändå har pratat så mycket om bussar i mina inlägg kan jag fortsätta på det spåret.. På väg hem till P idag, med bussen, läste jag en skylt vid vägen, varav det stod "BARNMARKNAD" på. Jag fick en och annan tanke! Förhoppningsvis menar de inte vad min svensklärare skulle säga mig att det betyder.

Nej, nu är det dags att bjuda älskling på varma konserverade päronhalvor, täckta med tosca och vaniljglass!!

Trevlig helg!

Experiment stirra på folk för att se om de märker det.

Det är precis som att det är ett sjätte sinne. Häromdagen när jag satt på bussen stirrade jag på en tjej..eller.."kvinna" snarare (så fult?).. Jag stirrade inte medvetet på henne, utan tänkte på något. Sen såg jag att hon vände sig om efter ett tag, och tittade på mig. Jag hann titta bort ändå... Haha, känns så himla dumt när det händer. Man ser säkert helt 'oskyldig' ut också.

Men det har hänt förr att jag har stirrat på folk med mening, just för att se om de tittar sig omkring. Först tänker jag att de kanske känner på sig att någon stirrar, men sen börjar jag tänka på hur jag reagerar om jag märker att någon iaktar mig.
Det är inget man tänker på, man känner det inte alltid heller. Ibland är det bara som en reflex.

Haha, du får ursäkta men jag tycker det är lite fascinerande :)

TNT7

Gör ett snyggt inlägg såhär efter.

Tips: Being Erica börjar på TNT7 kl 20 på måndagar. Scrolla lite längre ner i min "Vico tipsar"-kategori så kan du läsa en liten recension på serien också =)  Första säsongen, första avsnittet kommer ut nästa måndag. Alltså den 19:e sep. Än är det inte för sent!! :D Går en repris dagen efter också, typ vid halv 2 på dagen.

(Annars kan man ju ladda ner också...höhö)

Saftblanders, blondiner och grå päls.

Fått min första polisupplevelse inatt.

Polisen surrade runt på gatorna med blåljusen på och stoppade mig och P påväg till jobbet. Inte hade de vett på att stänga av ljusen heller utan man blev förblindad samtidigt som man uppgav person-nummer. Som du nog kan lista ut var jag inte skyldig till något, men de letade efter några biltjuvar i ganska ung ålder så.

Sen har jag ett blondinskämt som passar in väldigt bra

Det var en gång två blondiner som åkte bil på motorvägen.
Bilen låg i 160km/h
Blondinen som körde frågade sin blondinkompis:
- Kan du se om polisen är efter oss?
- Japp, det verkar så
- Ojsan, kör de med blåljusen på?
- Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej.



Ooooch, så har jag sett en grävling idag. Den sprang över vägen helt random i ett villaområde. När jag såg den sa jag till P (som ju höll mig sällskap) "Titta en ka....naeee, grävling?!"


Laptop - device on top of lap

Men jag blir så trött på att asa med mig min laptop. Varför ska den vara så tung och otymplig??

(vill inte inse att en iPad i detta fall hade varit den perfekta lösningen på problemet)

Dags att packa ner skiten....kånka runt på den, och packa upp den igen. Blök.

...vila ut.. vila ut?!

Tja

God morgon för min del.  Visst är det alltid så att när man bestämmer sig för att man inte ska göra ett smack denna lördag så ska folk fråga en om man vill träffas ikväll? Och ja, jag vill!! Men nu har jag bestämt att jag ska ha myskväll med P (som ska gå upp om 4h). Vad ska jag hitta på tills dess då?

Jo..
hm...

ja.

Vila som jag hade tänkt från början låter ju väldigt trist....?

Har en liten crush på mina serier

Tycker det är så himla mysigt när det kommer ut nya avsnitt av de serier jag följer. Jag har tidigare tipsat om Breaking Bad, och det kommer ut ett nytt avsnitt varje söndag. Jag kollade på det idag och det är bara så himla mysigt (inte serien i sig kanske, haha). True Blood och Breaking Bad *ser drömmande*

Kollar på en del andra också men just att man måste vänta en vecka på varje avsnitt gör det extra spännande och längtansfullt!

Om skogsmullen får välja (eller bara ta)

Det är emot mina principer att klä sig i rött, lila och rosa. Det är så FULT, inga av de går ihop.


Och nu, idag..har jag ju såklart dessa färger på mig, och det inser jag kl 3 på eftermiddagen!! Haha, jag kan omöjligen ha tänkt när jag valde kläder i morse.

Funktion före stil?? JAMEN VERKLIGEN (i alla fall idag?!) Tur att P aldrig lägger märke till petitesser.

En gammal hederlig fredag

Ingenting går upp mot en härlig fredagskväll!

Dessvärre jobbar jag mån-lör och har glömt hur fredagsmys känns. Just därför köpte jag mig en 180g choklad, la mig i sängen och slängde igång ett avsnitt av Grey's (och hela chokladen åt jag upp såklart). Lite fredagskänsla fick jag allt. Nu ska jag ta fram Lars Keplers ' Hypnotisören' och se om jag kan få en harmonisk stund innan jag ska sova.

ett, två, hhhhrrrgghtre, fffyyyyyrraa

Tjolahopp!

Ligger i min nya säng nu, i mitt nya rum och känner mig ny. Detta är andra natten jag tillbringar här och jag känner mig redan ganska hemmastadd eller vad man ska säga. Fortfarande lite jobbigt att befinna sig i köket eftersom jag inte riktigt får plats med min mat i kylskåp/skafferi/frys, det gör i sin tur att jag inte heller har så många maträtter att välja på. Det blir nog ändring på det snart *slänger ut all mat som inte är min*.

Jag har redan varit hemma hos P 2 ggr sen jag flyttade. Haha, så det kan man kalla en mjukstart på flytten. Känns lite ensamt såhär om kvällarna.. fast det är på dagarna jag är som mest rastlös.

Idag har jag känt mig sådär riktigt söndagsseg. Det är precis som att man inte riktigt har vaknat. (Jag arbetade visserligen extra i helgen, så med all rätt för jag vara seg). Kvällen bjöd på ett magpass på gymmet. OMG, säger jag bara. Min mage är en av mina mest otränade kroppsdelar och det märks verkligen. Jag nös 15 min efter passet och fick kramp i magen, haha! Men då gjorde träningen nytta ändå ;) Avslutningsvis åt jag grillad lax, ris och teriyakisås. Laxen tillägnade jag främst mina kära muskler.

RSS 2.0