Oystertalk gghrgrgggrhrrööh

Hiya!

Jag nämnde för längesen att jag köpte en bok som heter 365 saker man kan göra. Ett av tipsen är att man kan köpa 10 saker i en vanlig matbutik som man aldrig har ätit. Jag följde väl inte tipset helt, men papsen köpte hem två ostron igår............

Du kan ju gissa resten!

Haha, min lillbrossa filmade hela scenariot. Struntar i att lägga upp den kan jag säga! Usch och fy, aldrig mer ostron :'>

Fick en bit stor som en tia. 1, 2, 3 Ät!
Man ska svälja dem hela tydligen, men det där vattnet från den var så jävla vidrigt, och ostronet halkade inte ner.
Jag tuggade på det, påminner lite om champinjoner i konsistensen fast SÅ MYCKET ÄCKLIGARE SMAK. Det gled inte ner iaf. Ut, och ner i papperskorgen!

Epic fail? Höhö

PS Gott nytt år! Glöm inte att lagom är bäst :) (sålänge det inte gäller ostron dvs - inget är bäst)

ImpulsköparN

Che!

Igår var jag med syrran och Josse i Malmö för att shoppa lite. Beslutsångest som jag lider av ledde till att jag inte kunde bestämma mig vad tusan jag skulle köpa. Hahah, det slutade med att jag rusade in på MAC och köpte mig smink för 400:-

Efteråt var jag helt splittrad och undrade hur jag kunde unna mig det, men inte en tröja för 199:- för att den var för dyr och onödig (?!) Jag är lagom kul, jag!! Fyfan.. Men MAC ska ju vara bra, eh? :)
Köpte P:s försenade julklappar också, men de får avslöjas när han har öppnat dem (ifall du läser detta, älskling).

Over all hade jag en mycket trevlig dag och den tillbringades väl.



Poss!


Dansfilosofi


Utgången igår blev lyckad! Känns bra att dra ut med Anders framför allt. Billigt och sådär när han bjuder på drickan ;P (tack).

Så vad hände kanske du vill veta?

Inte så mycket. Jag fick dansa av mig och bara känna mig fri från allt ett tag. Grymt skönt! Jag har en egen filosofi att jag måste dansa för att må bra i själen :)

Jag fick träffa gamla klasskamrater. Det var intressant att se deras reaktioner eftersom de flesta inte kände igen mig. Deras bild av mig: blond, pojkaktig klädsel, knasiga sminkningar osv.
Jag: brunett, snyggt klädd i klänning och klackar, utan knasig sminkning, glad och trevlig.


Mina vantar är nu spårlöst försvunna (kul att slarva bort dem samma dag som man fick dem), och jag har varit seg som tusan. Då vill jag bara berätta att jag inte har supat bort vantarna...eller att jag inte har supat över huvudtaget. Kan tänka mig hur majoriteten av folket har mått idag ;)

Känner lite samhetskval över att jag inte har några bilder att ladda upp, men vad tusan..inte har jag tid att ta upp kameran när musiken har tagit mig till sjunde himlen :)




J som i gemenskap

Den stora dagen är över.

Jag ska inte tjata om vad jag fick i julklapp. Däremot ska jag säga att jag är tacksam över dem, men inga julklappar i världen betyder mer än familj och pojkvän. Jul. J - som i gemenskap :)

Ikväll ska jag - tro det eller ej - partaja! Haha, vet inte om jag har kvar det i mig längre... Har inte varit ute och dansat sedan studenten! Ye, no-lifer. Nej men faktiskt...det är svårt att dra ut om man inte har pengar. Nu tänkte jag strunta i det och unna mig lite waka waka.



SJ. sjit.

Cho!

Tänkte berätta och klaga lite på tågkaoset igår. Häng med! :)

Igår skulle jag åka tåg mot småland. 2 minuter innan avgång säger de i högtalarna att tåget är inställt. "Fuck..jaha, vad händer då?".. Jag ringer till SJ för info. Telefonkö. 1 minut....3 minuter....5 minuter. Börjar frysa handen av mig för att jag inte har några vantar med mig(?!) och läger därmed på.

En lite stund senare säger de i högtalaren att ett tåget ersätts med buss. Vart den bussen kommer, när den kommer, eller hur den ser ut förekommer inte.

Nästa tåg inställt

Nästa tåg igen...

2h har gått.

Ersätts med buss...ersätts med buss blablabla..

Ringer skånetrafiken, och får reda på att det är förseningar vid mitt byte också...

Kommer bussen? Nej.

Efter 3½ timme:

"Bussen som ska ersätta tågen från och till malmö/köpenhamn kommer inte. Vi har fått fel uppgifter. Återkommer för vidare information"

Vid det här laget är jag en stenfrusen iskub. Och less, och sur..och fruktansvärt hungrig.
30 minuters längre väntan sen kommer ett tåg som jag kunde ta.
Fullproppat med människor, barn och hundar? Ja.

Sen var det bara att stå resten av vägen, lyssna på stimmiga barn och hundar som morrar på varandra.
Hemma 9h senare. Trött, irriterad, hungrig, kall och ledsen.

Nåja. Hemma nu. Seg, och ska snart titta på när min syrra spelar Battlefield på hemmabioduken. Sweet *lutar mig tillbaka*

Hoppas ni slipper resa med SJ i vinter! :)

Vico hälsar

Er alla en riktigt god jul! <3

Jag sticker till småland om en stund så jag tror det kan bli lite tunt med uppdateringar. Men vad gör det?? Ni kommer ju fira och ha fullt upp med att öppna julklappar (och skvallra på fejjan om vad ni fick) ;)

See u soon!

Hungrig? - Sök jobb!

Hej!

Tycker faktiskt inte det var så bra att jag sa till min jobbcoach att jag gillar utmaningar. Nu gav hon mig en bunt med 398 företag som jag ska söka jobb hos. Det är som det är! Slit i dessa juletider..

En annan sak som inte är så bra är att jag inte kommer äta på 7h idag. Jag kommer å döö - som Sid säger. Seriöst.. Men det var inte lönt att ta med sig plånboken med tanke på de ynka 2.20:- på kontot. Och matsäck...vad tusan är det?Ser fram emot imorgon när jag ska åka till småland (tänkte fira jul med familjen då da..) Då jädrar ska jag äta mig tjock som en julegris! ^_^

The white gold call for me

- Med andra ord; jag har blivit sockerberoende.


Eller jag kanske ska säga att jag inte har lyckats sluta bli sockerberoende ännu.

*knaprar på Anas paket* Vadå? Döm mig inte! Jag har inga pengar att skicka det med :(

24/12-08

Såhär såg jag ut för två jular sedan.

Liten och nätt.

Och såhär bra mobilkamera hade jag ;)


Never a failure, always a lesson

Jaaa, jag har babblat några dagar om jobbintervju och att jag ska få ett mail om ifall jag fick tjänsten eller inet.

Beskedet idag löd: tyvärr fick någon annan tjänsten.

Better luck next time! Det är bara att fortsätta söka jobb tills fingrarna blöder. Hur roligt det är, är en annan femma.

Julebrev till Venezuela

Hej hej!

Nu snart borde jag få reda på om jag får jobbet eller inte! Sedan jag steg upp ur sängen har jag övervakat min mail hela dagen. Fortfarande inget!

Bestämde mig i alla fall för att fördriva tiden lite. Jag tog på kläderna och stack in till centrum en stund. Gissa vad jag gjorde?
Köpte kuvert!! För jag tänkte skicka brev till min kompis Ana i Venezuela. Vi har aldrig träffats, haha.. men vi har haft kontakt på msn sedan 2005! Galet vad tiden går.. Det är första gången jag ska skicka något till henne. Funderade först på att skicka choklad.. men med tanke på att de har 20+ där tror jag inte den kommer hålla hela vägen fram.

Mina sista pengar spenderades väl på
- 3 pingvinstänger, med rabarber-, mango- och laktitssmak
- Ahlgrens bilar! Sveriges mest köpta bil!
- Tictac pastills, med apelsinsmak. Hoppas hon inte tror att det är droger av något slag, höhö
- Malaco Zoo

och sist men inte minst
- ett svenskt julkort :)

Nästa gång jag skickar ska jag se till att ha mer pengar. Skulle vara kul om jag kunde ge henne en ordbok eller något sånt.

Vi får se om det kommer fram. Venezuelarna kanske tror att det är ett bombhot från sviiden ;P

Håll balansen eller slå ihjäl dig


Ungefär de alternativen har man att välja på idag när man sätter fötterna utanför huset där jag bor. Det är psykiskt påfrestande att välja ut ett lämpligt ställe att sätta foten på. Helst bör man välja något av de få gruskorn som faktiskt ligger ute på isen!!! Skönt att ha kommit in nu iaf. Ska inte gå ut mer idag! :)


10 minuter

De längsta 10 minuterna i mitt liv. Om 10 minuter sticker jag till tåget..vidare mot en intervju.

- Var tog mitt självförtroende vägen?

Rabalder

Igår var ett jädra rabalder!! Och det var så himla bra!!!



Haha, låt mig förklara :)

Jag åkte för att klippa mig och färga hela håret igår. Eftersom jag gjorde det hos en praktikant tog det otroliga 5h. Inte för jag bryr mig så mycket just om det! Hon är väldigt snäll och stället är trevligt. Jag ville ställa upp för hennes skull också...men min rygg mådde inte så bra efteråt!
Hur som helst, nu är jag nyklippt fast det syns inte..vilket jag tycker är skitbra!! Iom jag vill ha långt hår blev det mycket längd kvar. <3
Färgen tror jag är en annan nyans än den jag hade från början. Denna känns mer rödaktig..fast en snygg sådan ;P

Under dessa 5h smsade mina kontakter mig, och ville uppboka mig med olika saker. Sedan ringde en arbetsgivare och bokade en jobbintervju. Den ska jag f.ö. gå på imorgon! Gud, jag är nervös! kld hg.ls hur. fhhhhhhsd-ncv

Efter sitta-still-i-en-evighet-och-smsa-med-jättemånga-personer- eftermiddagen skulle jag möta min vän Hanna.
Vi letade upp ett fikaställe, sen satt vi där och snackade skit i 2½h. Det var verkligen behövande! Jag har inte träffat hennes sen studenten, och ja..det var jäkligt trevligt helt enkelt.

Där! Min dag, Från mig, Till Er ;)


Handlingsförlamad

Är det verkligen jag det?

Jag förstår inte varför jag inte kan ta och göra något med mitt liv. Jag blir så trött på mig själv.
Hur svårt ska det vara. HUR?

Okej, så nu ska jag göra en lista bara för mig, för att se om jag på något sätt kan uppfylla dessa mål.

Jag vill:::

- Dansa. Men jag måste helt enkelt vänta tills nästa termin. Alltså, inget jag kan påverka just nu.

- Hitta ett jobb. Vad för jobb? Helst ett där jag inte behöver ha någon speciell utbildning. Jag skulle bara vilja..göra människor glada för att göra mig själv glad.

- Plugga. Vad vill jag plugga? Jag vet inte det. Helst inom djurvård..men det är lite sent påtänkt eftersom jag inte gick naturvetenskap i gymnasiet. Eller? Kommer jag tröttna på om jag skulle läsa det, och kanske bar ha det som en hobby istället?

- Resa! Till sommaren sticker jag till amerikat på semester hos några jag känner. Känns skönt att det är något som jag vet att jag vill, och som jag vet kommer inträffa (om jag inte dör). Dock skulle jag kunna tänka mig att resa av ett annat ändamål. Typ arbeta som volontär. Men då har jag förståss en pojkvän att lämna bakom mig ett tag. Kul? Nej.

- Ha en hund. Jag vill SÅ ha en hund. Galet mycket dessutom. Men jag bor riktigt trångt just nu, och en hund är inget alternativ. Kommer jag hinna med den om jag pluggar eller får ett jobb? Åh :(

- Bli modell! Det hade varit väldigt kul! Och jag hade gjort det just för den sakens skull. Jag tror inte jag hade velat göra det hela mitt liv, men testa hade ju inte varit fel. Och pricken över i:et är ju då att jag ska på en fotning efter jul. Mycket mer kan jag inte göra i dagsläget

- Skaffa en lägenhet. Det går inte heller just nu pga den ekonomiska biten. Sen känns det lite tufft om jag skulle flytta ut från min pojkväns. Men det går väl över?

Jaja...något ska jag väl hitta på med mitt liv.

Modell

Nu du! Händer det grejer på lyxfronten ^^ Då får vi bara hoppas att fotografen inte är en pedofil, eftersom han så gärna vill att jag ska kunna komma dit. Hm, ja..

När man är trött

Saker som inträffar när man är trött:

- Man tar balsam i håret när man ska borsta tänderna

- Man tar tvål på tandborsten istället för tandkräm

- Man säger konstiga saker, som BAH när man egentligen menar BABY
eller pla-pla-pla-pla, när man menar plakat..
eller lugga platten när man menar platta luggen.

- Man håller på att lämna disken i badrummet istället för i köket

- Man håller på att kasta bananskal i tvättkorgen istället för i soppåsen i köket

Dessa knasigheter har hänt mig när jag varit trött.

Har du något sådant att dela med dig av? ^^

Luxury just for me

Då har man beställt klipp- och färgtid! Jag är redan nervig! Vill egentligen inte klippa mig för att jag håller på att spara till långt långt hår. Men vad gör man inte för en söt liten praktikant.

Nåja, utväxten blir i alla fall ifylld och det är det absolut viktigaste.


Cha-bah!


Utedag med långenosarna







Kan inte hjälpa att jag tycker denna julen är magisk.

Har varit ute sjukt länge idag och lekt med hundarna. De sprang allihopa så snön yrde.
Riktigt härligt att se :> Jag drogs med deras eufori och sprang jag med. Haha

Fysisk utmaning

Gissa vad som väntar mig.....om inte

3½h promenad. Jag är då fan inte sugen.

Being Erica series

Okej, så..jag kan inte sluta älska denna serien!!

Jag drar lite kortfattat vad den handlar om. Kanske vill du också börja kolla på den! :)

Erica är 25-30 år och hon tycker inte att hennes liv är så himla..kul eller värt. Hon är arbetslös, har ingen pojkvän, inga barn osv. Hon tycker livet är skit! Tills hon träffar en psykolog/terapeut vid namn Dr Tom. Han erbjuder Erica sin hjälp, vilket innebär att de gör ett avtal tillsammans. Det visar sig att Dr Tom inte är som alla andra inom sin bransch, och Erica får chansen att förändra sitt förflutna.

Denna serien är mycket lärorik och man inser nya saker om sitt eget liv och sina egna värderingar. Jag antar att syftet med Being Erica är att man ska se på livet men nya ögon och med en annan inställning, och det är precis vad man gör!

Som sagt! Den är underbar.
Just nu finns det 3 säsonger ute och jag själv tycker att alla tre är jättebra.

Upp till bevis? :)



Allevo. Inte mums

Eftersom jag inte ätit så bra idag tänkte jag köpa mig en protein bar. Sist köpte jag en swe-någonting inne på sportlife, men ville testa något nytt.. nämligen av märket allevo.


KÖP INTE ALLEVO protein bar. JISSES, vad äcklig den var!! Och där fick jag sitta och plågas, hungrig som tusan...men en äcklig protein bar i handen. Gott? Joooooo,nä.

Aha, du har ett liv

"Aha, du har ett liv" kanske du tänker när jag inte har uppdaterat på en HEL dag. Men..nej, det livet jag har kan inte vara mycket till liv.

Jag har haft saker att uträtta hela dagen. blä blä blä tycker jag om det. I alla fall just idag. För idag vill jag bara vara. Känns gött att äntligen få sitta ner. Tyvärr är hjärnan inte färdigarbetad ännu....there's more to be done before bedtime.

Testa turen

Köpte mig 2 tian-lotter innan. Hur ofta gör jag det på en skala? Noll. Vad tycker jag om lotter? Omöjligt till vinst.

Så vad händer?

Tankarna flyger iväg efter två framskrapade 125 000:-
Jag planerade att betala full hyra, full tank i bilen, julklappar m.m.



*skrap, skrap, skrap*

En tia!..en.....tiaa-aa. Jaha...ja. Då kan jag köpa mig en pingvinstång, eller...2 tyska chokladkakor, eller 3 tuggummin...

Inga fler lotter för mig.

Men vinst - det fick jag.

Gick ändå och köpte mig lite nya underkläder som tröst. Ögongodis för P, yeh :)

Pest eller kolera. Pest....eller?

Båda ska göras, frågan är bara vad man ska börja med..

~Söka jobb~

~Städa~

Kul det låter va? Ingen som vill byta sin dag mot min? Rolle, kan inte jag få din dag?

English wordplay

Go, go, go!

** A rough-coated, dough-faced, thoughtful ploughman strode through the streets of Scarborough;
after falling into a slough, he coughed and hiccoughed.

** The sixth sick sheik's sixth sheep's sick

** Can you can a canned can into an uncanned can like a canner can can a canned can into an uncanned can?

** The seething sea ceaseth and thus the seething sea sufficeth us.

** Imagine an imaginary menagerie manager managing an imaginary menagerie.

Vilken tycker du var svårast? :)

Koppkaka

Lite av vad jag pysslade med igår.
Tog cupcake-oskulden och tycker resultatet blev mycket smakfullt! Pizzan blev
lite salt tycker jag.. Men det gick ner den med ;P




Vill då också tala om att det var Mushu jag ville ha som profilbild igår
på FB för att han är så söt :)

FB-uppmaning

Testing testing. Skriver från mobilen. Sist fungerade det inte men nu ser det ut att ha blivit ändring på det! Eftersom jag inte kan sova, vill jag bara uppmana alla fejjare där ute att INTE ändra sin profilbild till en tecknad figur. Det finns ett event som vill att man ska göra det. Jag gjorde det själv tills jag läste kommentarerna inne på event-sidan. Vissa har skrivit att det är pedofiler som kommit på idén om tecknade figurer som bild eftersom det ska underlätta att bli vän med unga pojkar och flickor. Vanligtvis brukar jag inte läsa kommentarerna, men jag är glad att jag gjorde det nu. Vet inte riktigt vad jag ska tro, men jag vill iaf inte bidra OM det är sant.. Känns onödigt tycker jag. Men det är jag det.. Nu har jag sagt mitt :) Nighty night!

Back on t-t-track

God förmiddag sötis!

Då drar jag igång igen! Dagens plan är att
- Gå och köpa frukost, är störthungrig...vet bara inte vad jag vill ha... -.- att jag ligga i sängen i 1h gör ju inte saken bättre iaf.

- Fixa och dona med håret, vill inte att det ska ligga platt och livlöst. fönen brukar funka bra som improvisationsmedel.

- Åka till Madde, för att sola, fika (MUMS) och kolla på avatar. jag har bara sett den filmen en gång med sämst kvalitet, så det ska bli nice med extended edition i HD :)


Filåt...

Jag har inte uppdaterat... Men jag har haft en fruktansvärt dålig dag! :( Eller jag kanske ska säga att det har varit väldigt negativ energi runt omkring mig..vilket har påverkat mig. Visst är det tråkigt när det är så? Men humör smittar faktiskt av sig... så, ja.. Hoppas ha viljan att slänga in ett inlägg lite senare ikväll!

Puss och kram från mig

Itchi

Sådär ja! Dagens ska-göra:n är snart över. Min jobbansökan gick galant, och coachmötet likaså. Just nu sitter jag hundvakt och vet inte riktigt hur jag ska ta kål på de resterande kvällstimmarna. Jag funderar på att gå och köpa mig en pizza i alla fall, om den här lilla stressbollen till hund tillåter. :)

Bara till T

Hej T!

Du undrar vad jag ska göra imorgon. Nu blir det ett litet inlägg speciellt till dig (och till mig, så jag kommer ihåg allt..)

Imorgon ska jag först och främst ha möte med min jobbcoach (jippi..). Vi ska gå igenom...jag vet inte vad vi ska gå igenom, men jag vill i alla fall ha feedback på mitt nyskriva PB eftersom jag ska skicka in det till en arbetsgivare så snabbt som möjligt.

Efter mötet ska jag ta närmsta bästa fordon och åka till arbetsplatsen, för att..som sagt, lämna in min ansökan. Jag har inte superbra koll på vart jag ska hän, men äh!..Det löser sig nog. Jag hoppas verkligen att jag kommer hinna med det.. Jag har nämligen ett litet uppdrag tidigt på eftermiddagen som jag måste hinna till också. Det sk uppdraget ska jag sedan pyssla med resten av kvällen. Förhoppningsvis kommer jag vara trött när jag kommer hem, så vad passar då bättre än en mysig serie innan sovdags.

Har nog aldrig gjort ett inlägg såhär i förväg.. men jag får berätta sen hur det gick.

PS. Hoppas att du, och ni andra har en roligare planering än mig! :)

Jobbsökande-dagen

Goddagens!
Idag har jag jobbsökande på schemat. Jag kom upp ur sängen lite senare än vad jag hade tänkt så ska jag börja nu med en gång! Snälla låt mig få ett jobb snart alltså.

Mmm, Camel Balls

Hittade en sjukt konstig godissort igår när jag handlade med Madde..



Visst ser det smaskigt ut med lite Camel Balls?? Mmmm, vad gottigott. ;)

Bild: Google, eftersom min bluetoothanslutning inte vill som jag.

RSS 2.0