Dutty, dutty, duh duh duh duh, dutty

Long time no see, bloggen!

Jag har varit lite oinspirerad den senaste veckan.. men nu kanske det drar igång ingen!
Senast handlade om att jag skulle träffa syrran och mamma, det gjorde jag. Vi gick på bokmässan tillsammans och jag köpte två böcker där.
1. 365 saker att göra (mycket behövlig!!)
2. Personlighetsträning, "Inspirationsboken". (kanske blir bra för bloggandet om jag läser lite mer i den)

Jag får göra lite mer reklam för dem sen, vill bara gå igenom allt lite snabbt nu :)

Efter en trevlig dag på mässan följde jag med hem över helgen. Jag upptäckte att min pappa har skaffat världens gulligaste kattunge! (bild senare). Visstja! Jag köpte nya skor på vägen hem också. Bland annat ett par till dansen eftersom min danslärare inte blev så glad när jag hade uteskorna på mig i danslokalen. Ajabaja!! Inte nog med att jag köpte 2 par skor, jag fick ett par av pappas fru också. bilder will be posted.

Helgen spenderades vidare med syrran, mycket skratt och mer godis(?) haha. Vår nya tradition är att måla naglarna tillsammans eftersom hon råkar samla på hela depend-serien och har ett jädrigt stort urval av färger.
Fick rensat mina gamla saker som låg i mammas förråd också. En sopsäck åt eldhögen, en sopsäck kläder till mig..osv.

Vill också meddela att jag under hela helgen klagade över min jädra träningsvärk!! (daaaaansen kaanske? JOO)


Väl tillbaka i götet blev det mer jobb, mer jobbsökande, en lättirriterad pojkvän, och inga pengar på kontot.

Idag är jag glad iallafall. Och det är tydligen positiva dagen idag. Jag har hjälpt en gammal tant att bära sin laptop-väska, hälsat glatt på sura familjer som går i vägen där man ska cykla m.m.
Höjdpunkten var dock dansen, (och löningen).

Nu ska jag inte underhålla dig mer med mitt dravel om allt möjligt.
Ha en bra helg!! :)

Dancing queen

puufff, hemma från en sjuhelvetes bra danslektion! efter att ha hjulat och stått på händerna kan jag knappt skriva ordentliget på tangentbordet. mina armar skakar!! haha..nåja..har inte mycket muskelmassa att skryta om här inte.

imorgon kommer mamsen och syrran hit (obs! mamma tar med sig sin galna vän, vilket gör båda två helt sjukt galna). vi ska gå på bokmässan tillsammans. undrar hur många vänner jag behöver skämmas inför? hihi, nej nu ska jag inte vara sådan. min mamma är av ett mycket speciellt släkte, men hon kan vara riktigt roande.
well, nu vill jag ha patriks godis...

moaha


moahahahah.

Somna inte

En typisk situation som jag och min pojkvän ofta hamnar i när vi ska mysa en stund i sängen.

*ligger och kramas*
jag - ÅÅ vad myyysigt
P - Jaaa

5min senare

jag - du ska inte sova?!
P - nej..
jag - bra, inte jag heller då!

2h senare

*tittar på varandra*
P - vi somnade......
jag - mm, fan också.. -.-

Natten blir nog lång :) Jag som ville gå upp i tid imorgon utan att vara helt trött.

morgonpigg goes morgonseg?

Det är farligt att leva arbetslös student i dagens samhälle! Blir man en segröv eller blir man? huuuh, att behöva stiga upp halv 8 idag gick hyfsat bra eftersom jag var rädd att jag skulle somna om och missa mottagningen av ett par hundar (du vet sådär när man vill sova fast man inte kan för man börjar spänna musklerna omedvetet, bli stressad och nästan få ont i huvudet). Nu ligger de två så fint bredvid sängen, på sin filt och halvsusar. Ska jag krypa ner i sängen igen eller inte?? Åh..

(tänkte här statuera ett exempel på hur jag ligger i sängen ibland när jag sover, men eftersom bilden fortfarande ligger i mobilen får vi nöjas med denna snitsiga parantes..om det fyller någon större funktion vet jag inte, men nu vet du att jag är lat och inte orkar lägga in bilden i datorn. Jag tror jag ska sova nu....)

Kramas mera!

I gymnasiet gjorde jag ett projektarbete som handlade om mobbning. Jag inspirerade mycket av The hug campaign, skapad av Juan Mann.
Hur som helst, min undersökning gick ut på att se om man kan motverka mobbning genom närhet.

Jag och mitt lilla crew drog in till centrum och kramade människor som var emot mobbning, därefter fick de besvara en enkät som handlade om just närhet och mobbning.

Resultatet blev att de flesta tror att mobbning kan hindras genom närhet (och kramar.) Så folk, gör varandra en tjänst: Kramas mera! :)
Kramarna hade en positiv effekt på majoriteten av de som deltog i undersökningen.

Så sätt igång! :> nu ska jag krama min älskade.

The hug campaign


Taturering - som syrran brukade säga

Jepp, jag ska till tatuerarn idag och få lite inspiration. Får se om det blir någon i framtiden, u'll never know!
Nu: frukost
Sen: söka jobb

Puss!

Psykiskt välmående

är vad jag infinner mig i just nu. Vad kan det bero på? Flera skäl

- musik
- vänner
- familj (och med det menar jag en familj där man kan prata om vad som helst utan att hamna i katastrof-diskussioner... du som känner mig vet att min familj är inte mycket till familj, men jag värdesätter vissa utomstående som mer familj än andra..nåväl, huvudsaken är nog att jag förstår detta)
- en mysig pojkvän
- personlig utveckling, främst vad gäller självkänslan.

Vad har gjort att du mår bra idag?

Motion på hög nivå

2½h promenad idag, och 1h dans. Jag är slut i kroppen nu. Dags för ett avkopplande varmbad, edan en mumsig äggmacka och kaaanske film :)

Puss, livet äger idag

Blondie to brownie

Looka who's here

Detta är vad jag hade för mig igår :)

1, 2, 3 credits

Vilken dag alltså! Min kära läsare, detta inlägget innehåller händelserna över min dag, så nu vet du om du inte vill gå in mer i detalj om vad som har hänt :)

Jag har kirrat en till liten sötvovve som jag ska passa om dagarna, det känns gött! Eftersom jag ska gå ut med den, och måste gå dit för att kunna gå ut med den kommer jag få relativt bra konditionsträning. Finns inget bättre än att röra på sig, love it :) Lite komiskt att hunden jag ska passa heter samma sak som min vän Madde. Fint ska det vara! Som ett plus fick jag en ny kontakt som ska titta runt lite efter ett riktigt jobb till mig. Hur schyst är inte det?

Egentligen har det inte hänt så mycket mer. Jag skulle åkt till Stayhard-butiken i stan men så blev det inte. Fick dock syn på en snygg P när jag kom hem från Madde (hunden) eftersom han hade gjort ett stiligt inköp...

Jag har lyckats göra mig själv väldigt stolt idag också! Storhandlade när jag kom hem, men inte i den affären alldeles utanför lägenheten... neeej, jag tog en 10 minuters promenad för att komma till näst närmsta mataffär och handlade där istället, sedan gick jag hem med mina härligt...tunga..matkassar. Men det som gjorde mig mest stolt var att jag inte köpte godis, och inte heller onyttig dricka eller så. Jag köpte bara vad jag behövde (once in a lifetime-grej typ, hah).

Har du sett The Expendables? - Jag och P ska se den ikväll. Hoppas den äger! Blir nog en liten recension på den sen!

Pusshaj!

Salt, och socker.

Nyttighetsdagen. Jag har ätit och gjort de mest onyttiga saker man kan tänka sig.
1 Frukost - Negerbollar (är detta ens lite okej??)
2 Fika - Gifflar (hur kommer detta sluta??)
3 Middag - McDonalds.......(observera att jag tog den onyttiga bearnaise-dippen, men den 'nyttiga' apelsinjuicen)
4 Kvällsmat - Lösgodis

Jag har åkt kollektivt hela dagen, och typ gått 100 meter sammanlagt.

Risken finns att jag kommer dö i sömnen efter denna dagen, MEN om jag inte gör det ska jag börja min träning imorgon...vilket jag ser fram emot (om jag inte dör dvs)

Annars, idag fick jag lära mig en ny rutt, nämligen den hem till Maddes nya lägenhet. Träffade även hennes tvilling Verre där som jag inte har träffat på hur länge som helst. Hann inte vara där så länge dock innan vi skulle in till stan och titta på Salt. Den var grym! Lite annorlunda story tycker jag, men sånt kan ju vara skönt också. Angelina spelar action-girl så bra va. Hon passar verkligen in på rollen. Den är pyttelite sorglig...eller så kanske det bara är jag som är blödig. För övrigt en bra actionrulle. Inte sådär överdriven som många amerikanska filmer kan vara. Gå och se! :)


Låten är här

Sådär ja. Nu är det högsta volym som gäller. På 3

1...2...
3!


Snygga eller snygga

Fina grejer, det. Bara pengar som fattas...



Konsten att laga mat

är inte att bli arg på maten när det är ens eget fel att plattan är på för hög värme.

(kan man inte säga att det är stekpannans fel??)

Miami 2 Ibiza

Hoho, hörde världens fetaste låt på radion igår.

Miami 2 Ibiza - Swedish house mafia <3

Nu är jag kär i den och har party i min skalle! :>

RSS 2.0