Nightmares

Jag hade världens jobbigaste dröm innan.

Jag drömde att jag hamnade i ett zobieland typ. Och där fanns min familj, några vänner till familjen samt min pojkvän. De hade tagit beslag på ett stort stort hus eftersom större delen av befolkningen ändå var zombies ute på gatan.

I drömmen var det som om jag hoppade in i ett spel. Så alla andra var där när jag kom dit. Alla hade redan vant sig vid att det fanns zombies. Men jag däremot var fruktansvärt rädd hela tiden. Paraniod och ville inte lämnas ensam. Vid ett tillfälle i drömmen är jag ute på stan för att köpa något. Det finns vanliga människor runt omkring, men jag skulle självklart till ett avskilt område. Typ en gränd av något slag. Och där stapplar en zombietjej rakt emot mig!
Jag hade en pistol. Tänkte först att det kändes riktigt sjukt att skjuta en annan människa. Men jag gjorde det ändå eftersom hon hade käkat upp mig annars. Var så jävla rädd också!

Efter den incidenten var jag i det stora huset och var rädd att det fanns zombies i källaren m.m.
Jag frågade mamma om det brukade vara zombies inomhus. Hon svarade "Vet inte". VA?! VADÅ VET INTE?! Snacka om att jag freakade ur! Jag frågade nästan samma sak igen, hur ofta hon träffade på zombies i det stora huset. Då svarade hon "Hm..det har nog varit 4 st här".

Sen poff är jag ute med familjen och pratar med någon granne. Då kommer det fram två zombies som börjar jaga oss (mig)! Jag blev riven :( Efter vi hade dödat dem sa grannen till oss att vi var tvungna att kontakta en speciell läkare som var expert på zombies. Jag kunde ju blivit smittad genom såret.

Och..ja..när vi var inne så skulle jag gå ner till källaren för alla andra var där. Det fanns ett gym där av ett slag, och alla gillade att vara samlade. PRECIS när jag öppnade dörren till gymmet kom en kvinna mot mig. Jag trodde det var en zombie och körde in gevärspipan i halsen på henne (hade ett gevär till hands). Men det var tydligen experten jag dödade......... Så misslyckat va! Guud, det var verkligen ingen rolig dröm.

Men det absolut värsta var när P sa till mig att han hade duschat och kramats med en annan tjej "som var hans kompis". Alltså...Jag blev så ledsen att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Och P brydde sig inte! Han tyckte att det var okej att duscha med denna tjejen eftersom jag ändå inte hade varit där på väldigt länge (kom ju in i drömmen långt efter dem andra).
Jag gjorde slut. Och det var det värsta jag varit med om. Jag kände mig så ensam, tom, rädd, övergiven, sårad. Det var hemskt!!


Det bästa var när jag vaknade från drömmen. För då vaknade P också, kramade mig, och viskade att han älskar mig. FYFAN vilken känsla. Ett av de lyckligaste ögonblicken i mitt liv. VERKLIGEN

Missade jag något?

Igår när jag var på dansen passade jag på att fråga min danslärare om han kunde masken. Ja, både framåt och bakåt, svarade han. Sedan blinkade han åt mig och gick.

Jag var uppenbarligen inte tydlig nog. Är det bara jag som tycker han kunde visat?

stort L. lite (v)ivet.

Hejhej!

Nu har jag fått hit mammas hund Irma. Hon har varit här sedan söndags kväll. Jag hade med henne till jobbet första natten och jag blev verkligen förvånad över hur bra det gick att exempelvis cykla med henne. Riktigt imponerande. Ett problem jag har är att jag blir lite stressad över att inte bli klar i tid. Men jag är i alla fall inte rädd och det är ju skönt.

Nu får vi se hur det ska bli famöver. Om jag ska ha kvar henne eller om jag väljer att hon ska få åka tillbaka hem. Hon har börjat vänja sig lite vid miljön här nu. Vi gör framsteg.


Men jag vet inte. Någonting fattas. Känner mig verkligen deppig. Kanske beror det på att jag inte har träffat P på nästan en vecka!! Har pojkvänsabstinens! Nåja. Det är inte lätt det där Livet.


Serietips

Hejhej!

Jag vill tipsa om serien Modern Family.

Den handlar om 3 olika familjer.

Jay, Gloria och Manny

Mitchell, Cam

Phil, Claire, Hayle, Alex och Luke.

Man får väl reda på lite mer än jag berättar här, jag vill inte spoila något :)

Man får följa de olika familjernas vardag, och det händer alltid komiska saker så man bli sådär glad inombords.. och..vad kan jag säga? Denna serien är genialisk!
Skaparna har tagit händelser som hänt i deras egna liv och använt i serien. Det tycker jag är bra för då kan man relatera lite till den. Alla karaktärerna är olika och de passar in så himla bra! Ingen är lik någon annan.

Den är rolig, familjär, lättsam och..helt fantastisk. Tror inte det finns någon som kommer tycka denna serien är dålig!
- Helt klart en serie som passar när som helst. Ge den en chans om du inte redan har gjort det ;)

http://youtu.be/O5uuMr1YEyE

Här är trailern! Kunde dessvärre inte lägga upp den direkt på bloggen.

RSS 2.0