*Entering the internet*

Hallå? *smyger fram* Är det någon där?...

Jo, jag har varit mitt i en flytt och det har inte funnits något internet. Vad jag har gjort? Hm, min syster är fortfarande på besök här, så vi har lagat en del mat tillsammans. Jag har äntligen lärt mig hur man gör (god) gräddsås! ;)
Hon är lite av en författare så jag har även försökt testa på hur det är att skriva "one shots" med henne som mentor. Det är svårt! Jag har ite kommit så långt på det, men om det blir något bra resultat hamnar det säkert något här! 
Sen har jag fått som vana att kolla facebook och blocket via mobilen -no surprise there. Det gör jag numera varje gång jag har tråkigt på jobbet, plus innan jag ska sova. Har dragit igång med ordspelet Ruzzle, läst lite, samt lyssnat lite mer på ljudböcker. 
Man kan få ett helt okej liv ändå alltså. ;)
Nästan. Utan mobilen hade det nog blivit lite jobbigt ändå.
 

Nickelback hits tour

Var på konsert igår! :) Lite Skillet och lite Nickelback. Det var kul! Sist jag var på konsert var för tre år sedan så det var verkligen på tiden. Fattar inte varför jag inte går oftare. Jag älskar känslan när musiken känns i hela kroppen och man kan sjunga i högan sky, typ befria själen och bara ge upp allt annat för en stund. Mäktigt :) Känns alltid som en dröm efteråt för mig.
Nåja, finfina grejer!
Dock var sittplats ingen höjdare. Satt typ bland massa tråkiga. Jag måste få stå och "lose my mind"! ^^



 

Sötaste jag sett

Hundkär som jag är, hittade jag en så bedårande söt video på youtube. När jag tittar på den blir jag så jävla glad i själen, oavsett om jag är rosenrasande eller skitledsen när jag börjar kolla på den.
Fruktansvärt söta. Aaaaaaaw, kolla in den hoppetossen <3



 
 

Syrr-helg.


P är iväg hos en kompis denna helgen, så skrivbordet står tomt. Inget skype-snackande, inget knappande, inget klickande och ingen brummande speldator...vad skönt.. Tills några timmar senare då A (min syster) kommer på besök....och packar upp sin dator där istället! Skype-snackandes, knappandes, klickandes och spelbrummandes. Som om de arbetar i skift på något sätt... *misstänksam* >_>

Hon ska vara här i några veckor framöver tack vare en skolpraktik. Ska bli riktigt kul (om hon nu kan slita sig från datorn)! ;)
Haha :)

Här är en bild från gårdagen, innan jag skulle möta upp henne. Känner mig riktigt lugn inombords i denna höst-/vinterkylan som är nu på kvällarna.
 


Mysigt, visst?
 

RSS 2.0